Logistics Valley Rivierenland
search

BMD Transportservice Tiel

Korte lijnen en beloften waarmaken

BMD bezorgt grote pakketten met wagens van passende omvang. Het bedrijf wordt geleid door Bert van Maurik en zijn echtgenote Manon, en telt ongeveer 70 medewerkers.  “Wij komen waar de grote vrachtwagens niet kunnen komen, zeker in de grote steden. Daarnaast rijden we veel met meubels en verlichting, bezorgen fietsen, maar we rijden ook voor Nedcargo en Vonk & Co en bevoorraden supermarkten.”

BMD ademt echt de sfeer van een familiebedrijf, maar werkt in een ruime hal van 10.000 vierkante meter aan de Prinsenhof op Medel in Tiel. Daardoor is er ook ruimte voor opslag en repacking van artikelen in opdracht van klanten. “Er zijn bij ons heel korte lijnen, we halen vracht snel op en leveren hem snel. Die snelheid en betrouwbaarheid zijn onze sterke punten, reden waarom klanten voor ons kiezen. We werken nauw samen met Dimass Door Delivery in Limburg, we rijden immers ook vaak naar België en kunnen hun DC dan aandoen.”

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

BMD Transportservice B.V.
De Prinsenhof 11
4004 LN Tiel

088 – 0027 100

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Allround logistiek medewerker

BMD logo

Wij zijn op zoek naar allround logistiek medewerkers in ons nieuwe en moderne magazijn in Tiel. Je werkt in een tof team binnen ons familiebedrijf waar een prettige werksfeer heerst. Je gaat je vooral bezighouden met: Ontvangen en verzorgen van goederen; Laden en lossen van vrachtwagens; Goederen gereed maken voor verzending; In- uit- en ompak [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Distrbutie-chauffeurs B fulltime

BMD logo

Wie kan er beter over zijn baan bij ons bedrijf vertellen dan ons eigen personeel? Daarom laten wij hen graag aan het woord: Kian: “Het voelt als thuis, ik ben erg tevreden over de werksfeer en communicatie met de collega’s! Het voelt een beetje als familie! Lukt het niet, of zit er iets tegen, dan [...]

Lijkt jou dit wel wat?