Logistics Valley Rivierenland
search

Jan de Lely Transport

‘Above and beyond’

Jan de Lely Transport is sinds jaar en dag een bekende naam in Geldermalsen en het rivierengebied. Het bedrijf werd in 1910 opgericht in Rotterdam en reed en rijdt van Noord-Afrika tot achter Rusland, de Balkan (er is een vestiging in Roemenië) en natuurlijk in de hele Europese Unie, met een groupagedienst op Italië. Het bedrijf heeft 100 trekkers en 120 trailers. Het bedrijf rijdt vooral met waardevolle lading voor klanten.

De trailers zijn bijzonder want helemaal aangepast aan de veiligheid die we voor onze klanten van waardevolle lading willen garanderen Je kunt zeggen dat onze combinaties rijdende kluizen zijn. Ook de trekkers zijn beveiligd. Het serviceniveau voor de klant is heel hoog, De Lely rijdt voor meer dan 99 procent op tijd.

De twee eigenaars De Lely zijn nog dagelijks betrokken bij de operatie. En ook op kantoor werken merendeels familieleden, wat vertrouwelijkheid garandeert. Het familiebedrijf kiest weloverwogen voor deze manier van opereren en zijn structuur.  Dat leidt tot een uitstekende performance. Of zoals een klant het onlangs nog beschreef tijdens een audit: ‘you are above and beyond’.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Jan de Lely

internationaal transportbedrijf

Rijnstraat 60

4191CM Geldermalsen

03455-76100

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Monteur vrachtwagens

Jan de Lely groot

Ben jij de vakman die zich heeft gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van en het oplossen van storingen aan vrachtwagens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met je collega’s ben jij als monteur volledig verantwoordelijk voor het onderhoud aan heel het wagenpark, bestaande uit voornamelijk VOLVO vrachtwagens, maar ook trailers. Voor deze [...]

Lijkt jou dit wel wat?