Logistics Valley Rivierenland
search

Heftruckchauffeur

Ben jij de koning(in) van de heftruck en kun je niet wachten om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Dan hebben wij de heftruckchauffeur vacatures in Rivierenland waar jij blij van wordt. Net zoals van het gemiddelde salaris dat je hiermee kunt verdienen: zo’n € 25.000 per jaar. Lekker laden en lossen, orderpicken en klantorders verzamelen… het werk is heel afwisselend. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

Het begint met je heftruckcertificaat

Om heftruckchauffeur te worden, heb je om te beginnen een heftruckcertificaat nodig. Dat kun je bij een baas doen, maar ook bij bijvoorbeeld Werkzaak. Of als losse onderdeel van je logistieke mbo-opleiding Hoe je functie er precies uitziet, hangt sterk af van het soort bedrijf waar je komt te werken. Meestal is dat in een magazijn, maar ook daar zijn grote verschillen in. Het kunnen bijvoorbeeld producten zijn die het bedrijf waar je werkt zelf produceert, maar ook producten die ingekocht en uitgeleverd worden. Daarom werk je vaak niet alleen op de heftruck, maar ook met de pompwagen of losse karren. Hier en daar wat ompakken en stickeren hoort er ook bij.

Ook werken in ploegen is mogelijk

In de logistiek staat het werk eigenlijk nooit stil. Daarom komt het ook voor dat je in ploegen gaat werken voor je nieuwe baan. Zoals je weet, levert dit extra geld op. En natuurlijk extra gezelligheid omdat je met het hele team op bijzondere tijden werkt en van aanpakken weet. Heb je ervaring met het rijden van een heftruck en ben je een teamspeler die ook zelfstandig kan werken? Dan heb je vast zo een nieuwe baan!

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als heftruckchauffeur bij een Rivierenlands bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!

Beroep: Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur Vacatures

Hieronder zie je alle vacatures voor het beroep heftruckchauffeur. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen vacatures.

Fulltime heftruckchauffeur Ochten

logo-Fruitmasters-2020

We zijn op zoek naar een fulltime heftruckchauffeur voor onze locatie Ochten. Binnen de afdeling wordt het fruit gesorteerd op kwaliteit en maat. Vervolgens worden de producten in verschillende verpakkingen ingepakt voor onze klanten, veelal supermarkten. Als heftruckchauffeur bij FruitMasters ben je een belangrijke schakel in dit proces! Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Heftruckchauffeur productie (2 ploegen)

logo H&S

Ben jij een ervaren heftruckchauffeur en op zoek naar een hecht en gezellig team? Dan verwelkomen wij je graag! Wat ga je doen als Heftruckchauffeur? Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” fruitsapverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Heftruckchauffeur warehouse (dagdienst)

logo H&S

Ben jij een goede heftruckchauffeur, op zoek naar een baan in de dagdienst en niet bang voor kou? Kom dan eens kennismaken met ons! Wat ga je doen als Heftruckchauffeur? Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” sap- & vloeistofverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Heftruckchauffeur (klem)

Vonk

We zijn per direct op zoek naar ervaren (Klem)heftruckchauffeurs voor het op locatie zetten van goederen, het laden, lossen en transport klaarzetten van witgoedapparatuur voor de chauffeurs. Wij vragen Werkervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur ervaring met een klemheftruck. Flexibele werkhouding geen 8 tot 5 mentaliteit, ploegendienst maakt onderdeel uit van de functie. Bij voorkeur in het bezit van [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Bedrijven met een heftruckchauffeur

Hieronder zie je alle bedrijven waar je als heftruckchauffeur aan de slag kunt. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen bedrijven waar je als heftruckchauffeur kunt werken.

Meld je aan

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app. Vul onderstaand formulier in en wij maken een account voor je aan. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jouw vragen kan beantwoorden en je kan doorverwijzen naar de juiste mensen.

Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!