Logistics Valley Rivierenland
search

Supervisor/ teamleider

KPI’s (key performance indicator, ook wel kengetallen genoemd) bepalen, doelstellingen behalen, mensen aansturen… oftewel het complete logistieke proces binnen een bedrijf verzorgen. Dat doe je als supervisor/teamleider. Vacatures op dit gebied vragen vaak wel om de nodige ervaring en minimaal hbo-niveau. Klinkt dit als iets voor jou? Wij helpen je graag verder in je carrière door je een overzicht te bieden van alle supervisor/teamleider vacatures van Rivierenland. Succes met solliciteren.

Pak die verantwoordelijkheid

Klanten staan centraal voor je werkgever en dus ook voor jou. Daar draait het allemaal om bij het registreren van alle goederen die binnenkomen, opgeslagen moeten worden en vervoerd naar de klant. Al deze zaken vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Jij bent de supervisor/teamleider die de planning, aansturing van collega’s en coördinatie verzorgt. Daar hoort ook warehousing, forecasting en optimalisatie bij. Als leidinggevende op een cruciale plek binnen het bedrijf doe je er écht toe.

Afwisselende werkomgeving

Als supervisor/teamleider bepaal jij hoe de logistieke processen van het bedrijf optimaal ingericht kunnen worden. Daarnaast stuur je de medewerkers van jouw afdeling aan. Lekker veelzijdig dus, want je kunt deze functie uitvoeren in distributiecentra, transportbedrijven, groothandels en productiebedrijven.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als teamleider bij een Rivierenlands bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!

Supervisor/teamleider Vacatures

Hieronder zie je alle vacatures voor het beroep Supervisor/ teamleider. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen vacatures.

Groupleader

Mainfreight

Als groupleader ben je verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen het warehouse. Je stuurt een warehouse team aan dat bestaat uit een groep variërend van 10 tot 20 personen. Daarbij streef je naar een optimale inzet van je team members, ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning en stel je die waar nodig bij. Jij zorgt [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Teamleider Technische Dienst

Blokker logo

Het DC is door de continue vernieuwing en modernisering van de machines en installaties een technisch interessante en uitdagende werkomgeving. Als teamleider TD ben je verantwoordelijk voor de machines en installaties binnen het logistiek proces. Samen met je team zorg je ervoor dat stilstand van de machines en installaties zoveel mogelijk wordt voorkomen. Met jouw [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Meewerkend voorman zachtfruit

logo-Fruitmasters-2020

40 miljoen bakjes zachtfruit sorteren en verpakken wij op de afdeling Sorteer- en Pakstation, waaronder blauwe bessen, frambozen, rode bessen, bramen, kersen, pruimen en aardbeien. Dit doen we voor onze fruittelers en onze klanten. De afdeling is continu bezig om het proces te verbeteren. Als Meewerkend Voorman zorg je dat het proces aan de productielijnen [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Bedrijven met een Supervisor/ teamleider

Hieronder zie je alle bedrijven waar je als Supervisor/ teamleider aan de slag kunt. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen bedrijven waar je als Supervisor/ teamleider kunt werken.

Meld je aan

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app. Vul onderstaand formulier in en wij maken een account voor je aan. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jouw vragen kan beantwoorden en je kan doorverwijzen naar de juiste mensen.

Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!